INTERIØR. 

Vi vet at våre tjenester er en del av et totalbudsjett, og har derfor laget noen ulike fastpris-pakker på ulike tjenester som gir forutsigbarhet og forenkler oppgaven med budsjettering. Om prosjektet ditt ikke passer inn i en av våre fastpris-pakker kan vi allikevel ofte lage et fastpris-tilbud skreddersydd dine behov om du ønsker det. Ved totalrenovering gjelder ofte "full pakke" med tillegg for forundersøkelser, fasadetegninger, terreng, situasjonskart og søknadstegninger som faktureres på timer etter medgått tid. På prosjekter på timer gir vi alltid et anslag på tidsbruk. 

 

Ønsker du heller hjelp på timesbasis er det også helt fint. Vår timepris er 1550 kr. inkl. mva. for prosjekter over tid. Ønsker du en drop-in time for litt innspill er timeprisen 2325 kr. inkl. mva.

Vi har lang erfaring i alle typer prosjekter, og er ikke avhengige av befaring for å lage et tilbud til deg. Om du tar noen bilder av boligen, og tar med tegninger (om du har) er det ofte nok underlag for oss.

Vi har derfor gratis første møte på kontoret eller på teams for å gå igjennom prosjektet ditt og finne ut hva vi kan bistå med. Men om du ønsker at vi tar en tur til deg vil det faktureres 1550 kr. inkl. mva pr. time for reise og møte. 

Har du et mindre prosjekt og ønsker at vi tar en tur hjem til deg og gir deg veiledning på stedet? Fastpris på dette er 6200 kr. inkl. mva. Dette inkluderer reise og to timer konsultasjon med interiørarkitekt.

På generelt grunnlag er en "full pakke" hos oss ca. 5% av de totale utgiftene til opp-pussing eller rehabilitering. Det er en liten del av et total-budsjett, men vi tør påstå at dette er en viktig investering som du vil spare inn i både anbudsrunden, dårlige valg og kjøp, samt. arbeidstid for håndverker. Når du investerer i godt grunnarbeid og gjennomarbeidede planer vil man få gode løsninger, velge materialer som med god levetid, få mer presise tilbud i anbudsrunden og unngå innkjøp og løsninger som ikke er gjennomtenkt og som må byttes.

Ta gjerne kontakt med oss for å få et tilbud tilpasset dine ønsker og behov.

FASTPRIS-PAKKER: Under ser du noen eksempler på fastpris-pakker. Ta kontakt så skreddersyr vi en som passer deg.

Privatprosjekt Oslo, Paradis Interiørarkitekter
Privatprosjekt Oslo, Paradis Interiørarkitekter

 

Komplett interiør-prosjekt full bolig.

Fra 77.800 til ca. 210.000 kr inkl. mva.

En gjennomsnittlig enebolig: 143.000 inkl. mva.

Dette er en komplett pakke for hele boligen, og inkluderer planløsning, forslag til farger, materialer, møbler, tekstiler og belysning. Tegninger til håndverker og møter på kontoret er også inkludert.

Privatprosjekt Oslo, Paradis Interiørarkitekter

 

Komplett interiør-prosjekt et rom.

Fra 9.050 til ca. 38.750 kr inkl. mva.

Dette er en komplett pakke for et rom, og inkluderer planløsning, forslag til farger, materialer, møbler, tekstiler og belysning. Tegninger til håndverker og møter på kontoret er også inkludert.

Privatprosjekt Oslo, Paradis Interiørarkitekter

 

Komplett belysningsplan full bolig.

Fra 16.040 til ca. 49.800 kr inkl. mva.

Å planlegge belysningen er avgjørende for å sikre en god og riktig lyssetting. Dette er en pakke med komplette og målsatte belysningsplaner for alle rom, med beskrivelse av armaturer. Tegninger til håndverker og møter på kontoret er også inkludert.

Privatprosjekt Oslo, Paradis Interiørarkitekter

 

Komplett møbleringsplan full bolig.

Fra 24.400 til ca. 60.900 kr inkl. mva.

Pakken inneholder en komplett møbleringsplan for boligen, med beskrivelse av møbler med merke, navn, mål, tekstiler og materialer. Disse tegningene kan brukes for å hente inn tilbud hos ulike leverandører og forenkler prosessen. Tegninger til håndverker og møter på kontoret er også inkludert.

Paradis Interiørarkitekter Planløsning.jpg

 

Komplett overflateplan full bolig.

Fra 22.300 til ca. 60.900 kr inkl. mva.

En helhetlig overflateplan er viktig for å sikre riktig og helhetlig bruk av farger og materialer i boligen. Denne pakken inkluderer en komplett farge- og materialplan for alle vegger, gulv og himlinger i hele boligen. Tegninger til håndverker og møter på kontoret er også inkludert.

 

Komplett planløsning full bolig.

Fra 23.700 til ca. 55.300 kr inkl. mva.

En god planløsning er ofte starten på et vellykket prosjekt. Her utforsker vi boligens muligheter før endelig planløsning landes. En grov møbleringsplan er også med her for å sikre en optimal løsning. Tegninger til håndverker og møter på kontoret er også inkludert.

  • Pakkene inkluderer forslag til løsninger, og tegninger av disse. Fysiske møbler, belysning, tapeter etc. er ikke inkludert.

  • Alle møter på kontoret på hverdager og all kommunikasjon er inkludert i pakkene.

  • Prosjektledelse er ikke inkludert i pakkene.

  • For våre oppdrag gjelder våre standard betingelser. Disse finner du som pdf-er under.