PROSJEKTER INTERIØR.

Vi jobber med både planløsninger, fargesetting, materialvalg, belysning, møblering og møbeldesign. 

 

Akkurat nå jobber vi med blandt andre disse prosjektene:

 • Totalrehabilitering, enebolig Bærum.

 • Farger og materialer, planløsning og belysning, nybygg enebolig Oslo.

 • Totalrehabilitering, enebolig Asker.

 • Planløsning, farger og materialer, enebolig Hønefoss.

 • Full pakke kjøkken, enebolig Bærum.

 • Kontorlokaler, Drammen.

 • Full pakke stue, Asker.

 • Belysning- og elplaner i nybygg leilighet, Asker.

 • Detaljering, leilighet Asker.

 • Full pakke, enebolig Oslo.

 • Planløsning, farger og materialer, enebolig Kongsberg.

 • Planløsning stue, enebolig Skien.

 • Fargesetting, enebolig Asker.

 • Full pakke, leilighet Drammen

 • Farger og materialer, enebolig Oslo

 • Full pakke to bad, enebolig Drammen.

Her kan du lese anmeldelser om oss på Facebook.

Her kan du lese anmeldelser om oss på Google.

Prosjekt-prosessen deler vi opp i flere faser, og på et komplett interiørprosjekt jobber vi oss gjennom fasene slik:

1. Planløsning. Vi utforsker mulighetene som ligger i rommene, og sender over flere ulike alternativer. Så tar vi et møte, plukker litt fra de ulike tegningene og lander en endelig og optimal planløsning. Tegningene produseres med mål og rivelag for håndverkerne.

2. Overflater og materialer. For å sikre en helhetlig farge. og materialplan går vi gjennom alle farger og materialer samtidig. Slik kan vi se at det blir en god helhet og at alt fungerer sammen. All informasjon legges så på tegninger til håndverkerne.

3. Belysning. Nå er det klart for belysning! God og variert belysning er viktig, og dette må inn i planleggingsfasen. Tegninger produseres med mål og beskrivelse av armaturer.

4. Møblering. Grov-møbleringen er gjort i fase 1, så nå er det i gang med detaljene: Her går vi gjennom alle møbler som skal inn. Alt som skal beholdes, det som skal pusses opp/ fornyes og det som skal kjøpes nytt. All informasjon blir lagt på tegningene også her.

Vi tar en befaring før vi går i gang med prosjektet, og har flere møter med oppdragsgiver gjennom prosjektet.

 

Austadveien_slide.jpg

 

Kjøkken, enebolig Drammen

Lekker enebolig med eiere som har vært flinke til å ivareta husets originale kvaliteter fikk et moderne kjøkken som henger godt sammen med resten av boligen. Fra to mindre, upraktiske rom, fikk de stort og lekkert kjøkken med spisestue, hvor innredningen endrer funksjon og farge etter hvor i rommet du oppholder deg.

Paradis Interiørarkitekter interiørdesign leilighet Oslo

 

Leilighet Cort. Adelersgate, Oslo

En flott leilighet ble enda flottere! Med ny himling i enkelte rom (og dermed også ny belysning), nye overflater på veggene, bytte av fliser på kjøkken og en del nye møbler ble boligen litt "kvikkere", mer personlig og stilig. 

Paradis Interiørarkitekter design kjøkken Asker

 

Kjøkken, Asker

Endelig et kjøkken som står i stil til resten av boligen. Med åpen planløsning ut i stuen er dette kjøkkenet innredet for å gli inn i helheten og med enkle linjer og lekre detaljer er dette et kjøkken man virkelig kan trives i.

Paradis Interiørarkitekter design enebolig Asker

 

Enebolig Leangkollen, Asker

Dette virkelig et morsomt prosjekt! Kjempehyggelig oppdragsgiver, fantastisk "lerret" og enorm effekt av fargesetting. Hvem sier at moderne hus ikke skal ha farger? Her har stort sett alle himlinger og vegger blitt malt -og for en forandring!

Paradis Interiørarkitekte tegnet hytte Svelvik

 

Fritidsbolig, Svelvik

Når den gamle hytta skulle rives ønsket familien seg en mer funksjonell og praktisk hytte med mer plass og som virkelig utnyttet den fantastiske utsikten. Her er alle vegger kledd i osp, gulvet er i ask og det er blitt store vinduer mot vannet. Vi koste oss veldig med å tegne hytta og så få være med å innrede etterpå!

Paradis Interiørarkitekter leilighet Oslo

 

Leiliget i Bygdøy Allé, Oslo

Her var oppdragsgiver i full gang med totalrenovasjon da vi ble med på prosjektet. Og for et morsomt prosjekt! Vi har møblert med varme farger og materialer for å gi varme og dybde til lyse rom, og brukt litt sterkere farger på mindre detaljer. Vi dro på kunstutstilling sammen også -og kom tilbake med vakker fotokunst.