top of page

Paradis Interiørarkitekter


Velkommen til Paradis Interiørarkitekter!

Interiørarkitekt MNIL Kristin Bjørkavåg skifter navn til Paradis Interiørarkitekter 1 November 2015. Tusen takk til Lene hos Krøll (http://www.krøll.com) for utforming av ny logo og grafisk materiell!

Hvorfor PARADIS?

Paradis kan være stedet du lengter til -hvor du kan senke pulsen og slappe av. Feriesteder beskrives ofte som Paradis: Vakkert, avslappende og langt unna jobb og hverdagens plikter. Så lengter vi etter ferie og etter å reise bort. Vi vil gi deg paradis hjemme og på jobb -så du kan nyte hverdagene også!

Hva som er ditt Paradis varierer kanskje etter humør og årstid? Noen ganger er det kanskje en strand med palmer og varmende sol hvor du kan ligge rett ut og gjøre ingen ting, mens andre ganger er det kanskje storbyferie med venner eller familie og masse aktiviteter?

Sånn bør både ett godt hjem og en god arbeidsplass også fungere. Det bør være soner for sosialt samvær og aktivitet, og soner hvor man kan trekke seg litt tilbake og slappe av.

Både boliger og arbeidsplasser bør også være så godt planlagt at det er enkelt å holde ryddig og rent, samtidig som det bør ha detaljer som gir en liten følelse av luksus i hverdagen. Så man ikke bare lever for feriene men har gode hverdager!

Paradis kan også symbolisere en opp-pussingsprossess: Om du hopper over ett trinn, eller tråkker på streken må du starte på nytt. Det koster penger å pusse opp og feiltrinn kan koste deg dyrt. Å bruke interiørarkitekt kan spare deg for mange feiltrinn og bomkjøp, og også hjelpe deg å utnytte det fulle potensialet i boligen eller arbeidsplassen. Vi har 15 års erfaring som du kan dra nytte av i ditt prosjekt og vi er her for deg!

​​

Del gjerne innlegget om du kjenner noen som kan ha glede av det!

bottom of page