top of page

Besøk på Oslo Design Fair


I går tilbrakte vi dagen på Lillestrøm, nærmere bestemt på Oslo Design Fair. Dette er primært en messe for dem som driver med agenturer (det gjør for så vidt vi også gjennom ART by hand), men det er også spennende som interiørarkitekt å se hvilke trender som er aktuelle hos designere og produsenter som retter seg mot privatmarkedet.

Det er tydelig at flere småskala-produsenter har kommet på banen som har fokus på design og kvalitet –håndtverket er tilbake. Det er fokus på etisk produksjon og vi er villige til å bruke mer penger på god kvalitet istedenfor mengde.

En av de spennende produsentene vi snakket med var Dare To Designstudio, som har laget ett fleksibelt system for oppbevaring på vegg. Systemet er enkelt å sette sammen og å forstå, og det er mulighet for skreddersøm ved behov. Her får du plass til både hyller, bokser, lys, knagger og speil, samtidig som det har ett lekent og uhøytidlig uttrykk.

Vi i Paradis Interiørarkitekter elsker gode systemer for oppbevaring så dette kan vi like!

Osloform stilte også ut sine produkter, bland annet ett vakkert og minimalistisk veggur og ett rålekkert stereo-anlegg kledd i gjennomfarget MDF og messing. Ja takk til god design og ungt pågangsmot!

Noes Design er ett norsk møbelagentur som representerer ett utvalg spanske designmerker på det norske markedet og de har allerede fått en del oppmerksomhet i pressen og vi har falt fullstendig for flere av produktene. Se bare på terracotta-lampene, Treku Modulmøbler eller blomsterpottene som vokser utover gulvflaten som organiske fasetter! Perfekte til fellesområder i boligsameier, resepsjonsområder og inngangspartier.

Det er tydelig at trendene har snudd og at vi går mot en periode med større fokus på kvalitet, etisk produksjon og mer detaljert design. Det er kjempespennende!

Så er det vår jobb å sørge for at nye produkter settes inn i spennende interiører slik at de kommer til sin rett 😄

Om du ikke tok turen til Lillestrøm denne helgen kan du kikke nærmere på våre favoritter her:

NB! Alle illustrasjonsbildene her er hentet fra de respektive nettsidene.

Så ønsker vi deg en riktig god søndagskveld og en inspirerende uke!

Om du kjenner noen som kan være interessert i denne artikkelen blir vi veldig glade om du deler den!

Comments


bottom of page