top of page

Godt nytt år!


Så deilig det er med ett nytt år og å begynne litt «på nytt»! Mange starter året med en liste av forsetter, mål og ønsker for det nye året, og det gjør jeg også. Ett av mine mål for det nye året er å redusere halvparten av det jeg har hjemme da vi skal flytte inn i ett nytt hus som er halvparten så stort som det vi har nå. Det er foreløpig en større utfordring enn jeg hadde trodd. Jeg har ryddet, gitt bort og kastet i mange måneder allerede, men vi har fremdeles alt for mange ting!

For mange av våre kunder er oppbevaring en stor utfordring når de kommer til oss. De sliter med å få plass til alt, er lei av rot og ønsker hjelp til ett hyggeligere og mer funksjonelt hjem. Dette er en av grunnene til at vi er opptatt av å få frem hver kundes behov for oppbevaring og hvordan de ulike rommene brukes før vi begynner å se på løsninger i prosjektet. Om hjemmet ikke fungerer hjelper det ikke at det har fine farger og lekker sofa!

I forbindelse med mitt eget husprosjekt har jeg allerede tegnet inn all oppbevaring og vet sånn ca. hvor mye jeg må kvitte meg med. Det kan være lurt for å skape noen begrensinger for oppbevaring slik at du tvinges til å kvitte deg med ting du ikke trenger. Fargene er selvfølgelig også planlagt, og blir som på bildet over. Varige farger, men ikke hvitt;-).

Gjennom 2019 kommer jeg til å ha litt fokus på rydding og å skape gode systemer, så det vil nok komme tips rundt dette jevnlig både på bloggen og i nyhetsbrevet. Så om du kjenner noen som trenger ett «dytt» så tips dem gjerne;-).

Det er også mye salg på denne tiden, og her er det viktig å holde fokus på hva man faktisk trenger og ønsker seg. Det hjelper ikke at det er billig om det egentlig ikke passer inn. Vi har hatt mange prosjekter hvor kunder har endt opp med å selge ting de handlet på impuls på salg fordi det ikke passet inn. Da blir salg fort en dyr affære. Vi har ett tidligere intervju om dette her: https://www.paradisinterior.no/presse om du ønsker litt flere tips.

I dag skal julepynten ned hos oss, og den skal gjennomgås nøye før den puttes tilbake i esker. Jeg pleier å sortere lys og alt som kommer opp til 1. søndag i advent i en eske, det som skal opp rett før julaften i en, juletrepynt i en og kakebokser og baketing i en. Slik unngår vi masse esker og fullt kaos når det skal pyntes, og vi slipper å lete etter det vi trenger. Ett lite tips om du er en av dem som står med hodet langt ned i silkepapiret og leter hver førjulstid;-).

Det er alltid litt vemodig å pakke bort julen, for det blir plutselig litt «tomt» i huset! Samtidig er det noe fint med å rydde bort det gamle året for å gi rom for alt det nye året skal fylles med.

Vi gleder oss masse til ett nytt år fullt av morsomme prosjekter og hyggelige kunder, og ønsker med dette alle ett godt og innholdsrikt nytt år:-)


bottom of page