top of page

Dette er våre favoritter -akkurat nå

Nå går det raskt mot jul, og som trebarnsmor med tradisjon for pakkekalendere er jeg allerede godt i gang med julegaver og kalenderne er allerede klare. Det kan nevnes at to av ungene også har bursdag i innspurten før jul, så her er vi vant til å være tidlig ute med juleforberedelsene.


I den forbindelse har vi laget en liten inspirasjonsguide basert på 5 ting vi skulle ønske lå under treet i år:


Saras 5 ting til ønskelisten sin:

1. RAW håndlaget Snug candleholder i Red Travertine. Den er designet av Sanna Völker og er fra Granits Barbany. Elsker enkelheten og fargekombinasjonene samtidig som den er unik.


2. Moonsetter gulvlampe i krom fra Louis Poulsen. Jeg har en kjærlighet for lamper med indirekte lys. Dette er en lampe som er et smykke samtidig som den gir et spennende lys.


3. Dørmatte Follow the Trace fra Layered. Entreen trenger gjerne litt farger slik at man blir glad når man trer inn hjemme.


4. Bond shelf, ceiling mount, fra Fogia. Elsker at den er fleksibel, enkel og organisk.


5. Crowb Easychair fra Massproduction. Den er arkitektonisk og enkel i uttrykket, men myk og god å sitte i. Helt perfekt!Hildes 5 ting til ønskelisten sin:

1. Valet Wall Drawer nattbord fra Northern. De kommer i slutten av Desember, men kan bestilles nå. Dette nattbordet tar utrolig lite plass, og man kan rydde bort småting i skuffen under bordplaten.


2. Jeg har blitt veldig glad i lamper med USB og lademuligheter, slik at de kan flyttes rundt der du trenger dem både ute og inne. Kizu Portable fra New Works er utrolig fin, og står på ønskelisten i år.


3. Disse lampene ønsker jeg meg også: Arkivlampe 4245 fra Hadeland Glassverk. Disse ønsker jeg med to av, som skal henge over kjøkkenøyen hjemme. De er utrolig lekre, og det er så gøy når gamle modeller tas inn i produksjonen igjen.4. Dette sidebordet er utrolig fint, både med noe på eller alene. Det tar ikke mye plass, og er nesten som en liten skulptur. Lato bord LN8 fra &Tradition.5. Om jeg ikke får dette til jul kjøper jeg det selv;-). Vi har det på kontoret og jeg var litt misunnelig i hele fjor, så i år skal dette hjem. Kakefat med lokk i gyldent glass. Skog fra Wik&Walsøe.
Kristins 5 ting til ønskelisten sin:

1. Salongbordet Plinth Low fra Menu, i Rose Marble Calacatta Viola. Det er det absolutt fineste salongbordet jeg vet om og har vært en favoritt siden det kom.


2. Storebroren til Hugo. Egentlig ønsker jeg meg den aller største hunden, men den er visst ikke i salg lenger, så da blir det denne. Bulldog på sokkel av Ole Martin Haug. Jeg elsker skulpturene hans, og har en liten bulldog med vinger som han har laget fra før. Den har vi kalt Hugo, og nå ønsker jeg meg altså storebroren hans...


3. Når huset ble bygget fikk jeg plassert et lampepunkt sentrert over åpningen i trappen, for å gi rom til en lysekrone som går over 3 etasjer. Her er det fremdeles mørkt, og Shahin Pendel fra Design by Us står på ønskelisten (fremdeles). 1 lampe i hver etasje...

4. Juletrær fra The Oak Men står også på ønskelisten i år. Brettet fra dem har jeg allerede (og det er så fint at vi kjøpte et til kontoret også), og det står fremme hele året, men i år vil jeg ha trær som hører til. I lys og mørk eik.


5. Et stort maleri fra Eva Solheim har stått på ønskelisten i mange år. Jeg har 3 mindre bilder fra henne, men et stort oljemaleri hadde vært fantastisk. Det spiller egentlig ingen rolle hvilket, de er så utrolig fine alle sammen!


Vi håper du har blitt litt inspirert, lykke til med juleforberedelsene:-).

Comments


bottom of page