top of page

Ett år i nye lokaler!


 

Herlighet så fort tiden går! For ett år siden i dag flyttet vi hele kontoret over i lokalene vi har i dag, og fikk over dobbelt så mye plass som tidligere.

Det skal også nevnes her at vi før det igjen hadde flere år bak oss med små og mørke kjellerlokaler;-)

Vi var utrolig stolte og glade når vi flyttet inn i Torvgården. For et lokale!

Her har vi "landet" og her blir vi.


 


 

I disse lokalene har vi endelig fått plass til to gode møterom, vi har tegnet inn et "hus" og fargesatt alle vegger (vi er som kjent ingen stor fan av hvite vegger, verken på kontor eller hjemme) og dermed også laget en hyggelig og inspirerende atmosfære for oss som jobber her og for våre oppdragsgivere.


Vi har rom for fokus, kreativitet og avslapping -og masse lys og utsyn!

 


2021 var et flott og innholdsrikt år for oss:

Vi flyttet, Sara begynte hos oss som interiørarkitekt og vi hadde mange utrolig morsomme og spennende prosjekter. Og med fine prosjekter følger det heldigvis flotte og hyggelige mennesker!

Vi er utrolig takknemlige for alle de fine folkene vi har blitt kjent med!


Vi har tegnet hytter, tilbygg og ombygg, hager, stuer, kjøkken, laget belysningsplaner og tegnet innredning til over 250 ulike prosjekter, og kost oss med jobben vår. Det er godt å kunne si i et år preget av pandemi.


 

Jeg er så full av takknemlighet for året som har gått! Takknemlig for at vi fant disse lokalene som gir oss en utrolig god arbeidsplass og nok rom til at vi har "landet". Takknemlig for at så mange velger akkurat oss som bistand og sparringpartner på prosjektet sitt. Og så er jeg utrolig takknemlig for jentene på kontoret som står på for kundene våre -et bedre team kunne jeg ikke ønsket meg!


I dag blir det feiring med kake og ballonger:-D Og med det ønsker jeg en fin uke fra oss her hos Paradis Interiørarkitekter:-)


 


Over: Sånn så det ut når vi overtok lokalene


Over: Og slik ser det ut nå:-)


 

Tusen takk for oppmerksomheten Trenger du bistand fra interiørarkitekt eller arkitekt? Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post:-)

Comentarios


bottom of page