top of page

Vi har hatt hyggelig besøk fra Louis Poulsen og Gabriel tekstiler.Vi trenger alle å bli inspirert og få ny input innimellom, og denne uken har vi hatt besøk av både Gabriel tekstiler og Louis Poulsen, og tenkte vi skulle inspirere litt videre:-). Fargene til Gabriel er bare så utrolig nydelige, og de nye lampene som kommer hos Louis Poulsen nå er kjempelekre (så lekre at vi i ren begeistring bestilte den store gulvlampen til kontoret). Det er alltid gøy å se når det kommer nyheter som er tidløse og klassiske slik at vi vet at de vil tåle tidens tann.

 


Over: Den nye serien, VL Studio, er utrolig lekker og vil passe inn i så mange ulike miljøer fordi den er enkel i formen og kommer i ulike både messing og matt svart. Se for deg vegglampen på for eksempel et bad eller den store gulvlampen i stuen.

Det er alltid fint å ha belysning i ulike høyder, og derfor er vi SÅ glade for at det endelig kommer en lekker gulvlampe som gir lavt lys.

Vi gleder oss til vi får vår på kontoret:-).Over: Patera har også kommet i ny form: oval! Dette er supre nyheter for alle som elsker Patera men som har synes at den runde formen er for dominerende over for eksempel spisebordet. Patera Oval er bare 50 cm i bredden og 28 cm høy, noe som gjør at dette er den netteste pendelen i Patera-serien. Den ovale formen gir mer luft over et bord, og gir dermed Patera mange flere bruksområder enn den tidligere har hatt.
Den siste nyheten jeg vil nevne fra Louis Poulsen er Panthella Portable Metal (over). Det er en liten variant i Panthella-serien med USB-lading som gjør at du kan trekke ut ledningen og ta med deg lampen der du ønsker. For eksempel ut på en nydelig sommerkveld. Det har kommet flere lamper med denne funksjonen, fra ulike produsenter, og for oss som brenner for god utebelysning er dette helt supert. Lampen kan stå i for eksempel stuen til vanlig, men den delen av året når kveldene leves ute kan lampen tas med ut og sette stemning på hagebordet. Hva er vel bedre enn det?


Om du ønsker å se flere nyheter fra Louis Poulsen, gå til nettsiden deres her:-).
Gabriel har også vært innom og fylt på med lekre tekstiler i gode farger, bare se på bildet over! Her er det gode tekstiler til både møbler, puter og gardiner som passer de fleste prosjekter. Gabriel leverer tekstiler til bruk på kontorer og arbeidsplasser med høy slitasje men har et utvalg som også passer perfekt hjemme. Tekstiler med litt spill og farger i vevingen er perfekt til sittemøbler mens de ensfargede tekstilene er gode til puter mindre områder. Vi har allerede begynt å bruke en del av disse nye tekstilene og de fungerer supert til palettene vi lager:-).


 

Tusen takk for oppmerksomheten Ønsker du bistand fra interiørarkitekt eller arkitekt? Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post:-)

Comentarios


bottom of page