top of page

Visste du at du kan avtale møte på nettsiden vår?

Noen ganger er det enklere å sitte i ro og mak hjemme og avtale møter mot egen kalender, og det kan du gjøre hos oss:-).

På nettsiden vår https://www.paradisinterior.no/ kan du avtale tid direkte i kalenderen.

Når du klikker deg inn på teksten "avtal tid direkte i kalenderen her! får du opp 4 valg:- Avtal uforpliktende møte på kontoret. Dette er for deg som ønsker å gå gjennom prosjektet ditt med en av oss for å finne ut hva vi kan bistå med. Møte på kontoret er supert, da får du sett hvor vi arbeider og som regel hilst på alle på kontoret. Om du har tegninger ol er det lurt å ta det med, så kan vi scanne dette når du kommer slik at vi har det digitalt.


- Avtal uforpliktende møte på Teams. Dette er for deg som ønsker en prat på Teams for å gå gjennom prosjektet ditt og finne ut hva vi kan bistå med. Om du ikke ønsker å bruke mye tid på reise er dette et veldig godt alternativ. Om du ønsker det kan du også på forhånd sende over tegninger ol på e-post slik at vi er forberedt.- Avtal tid for Drop-in time for innspill på kontoret. Om du bare ønsker litt innspill, eller å se på tekstiler ol som kan supplere det du har fra før kan en drop-in time være nok. Her kan du også legge inn så mye tid du tenker at du trenger.


- Veiledning hjemme hos kunde er også et populært valg. Da tar Sara eller Kristin en tur til deg og bistår med det du lurer på. Her har vi tidligere sett på møblering, detaljering, farger, belysning osv.Når du klikker deg inn på riktig valg, dukker kalenderen opp og du kan velge dag og klokkeslett som passer for deg. Du kan også velge om du ønsker møte med Sara eller Kristin, slik at du ser når de har ledig tid.

Så ønsker vi at du sier noe om hvorfor du tar kontakt, og hva du ønsker møte om. Si også gjerne noe om hvor du bor om du ønsker Veiledning hjemme.

Når du klikker på Book nå får vi beskjed, og du vil få en bekreftelse fra oss på e-post.


Enklere kan det vel nesten ikke bli?
Under er det en kort video som viser prosessen:

Kommentare


bottom of page