PROSJEKTER UTOMHUS

Ønsker du en oppgradering ute?

Vi hjelper deg gjerne med utforming av uteområdene, enten det er en terrasse som trenger en oppgradering eller det er en tomt som må formes og utnyttes bedre.

Gode områder for avslapping og samvær, beskyttelse fra vær og vind, plass til lek og tilpasset beplantning er viktig for å få maksimal glede av uteområdene. Ønsker du bedre utnyttelse av liten plass, eller hjelp til en mer lettstelt hage på stor tomt? 

Ta kontakt med oss på telefon 648 08 033 eller send oss en e-post på post@paradisinterior.no så kan vi avtale et uforpliktende møte.

Her kan du lese anmeldelser om oss på Facebook.

Her kan du lese anmeldelser om oss på Google.

Pt. jobber vi bl.a med:

  • Uteområde enebolig i Asker.

  • Uteområde kjedet enebolig i Asker.

  • Uteområde enebolig i Drammen.

P30-7 Visualisering 07 kopi.jpg

 

Ny utomhusplan, enebolig i Asker.

Flott enebolig i Asker med fantastisk utsikt over fjorden.

Her var vi først inne for å justere noe planløsning og fasader før vi beveget oss ut for å se på oppgradering av eksisterende terrasse og hvordan denne kan kobles til balkongen ut fra stuen. Det er tegnet nytt gjerde mot nabo og en åpen pergola for å lage et lunere "rom" på terrassen.

Vi har også justert området rundt parkering og garasje, og tegnet inn ny trapp fra parkering og ned i hagen.

Her har vi også laget søknadstegninger til kommunen, da enkelte tiltak er søknadspliktige.

2020-08-06 15.16.34.jpg

 

Uteområder på liten plass, kjedet enebolig Drammen.

Kristin har flyttet fra 2,5 mål hage til en kjedet enebolig med 3 verandaer, et lite uteområde foran huset og terrasse mot hagen.

Her skal alle området utnyttes!

Prosjektet er i full gang og skal ferdigstilles sommeren 2021, her er en smakebit fra sommeren 2020 fra området foran huset.

Det er plantet ulike stauder, lagt kanter i kortina-stål og plantet hekk av bambus som tåler vekt fra snøbrøyting om vinteren.

Gangstien er dekket med hvit marmor-grus og i senter er det plantet et japansk kirsebærtre.

På terrassen og verandaene er det montert kasser fra Bedd som skjerming og for å kunne ha stauder og bærbusker som blir større og frodigere for hvert år.