Fritidsbolig Svelvik

Når den gamle hytta skulle rives ønsket familien seg en mer funksjonell og praktisk hytte med mer plass og som virkelig utnyttet den fantastiske utsikten. Her er alle vegger kledd i osp, gulvet er i ask og det er blitt store vinduer mot vannet. 

Her har vi vært både arkitekt og interiørarkitekt! Vi tegnet hytten slik at fokus er på utsikten og felles oppholdsrom er i front. Soverom og bad er trukket bakover i hytta slik at de blir mer private og noe skjermet for lyd fra stue og kjøkken.

 

Paradis Interiørarkitekter arkitekt
Paradis Interiørarkitekter arkitekt
Paradis Interiørarkitekter arkitekt
Paradis Interiørarkitekter arkitekt
Paradis Interiørarkitekter arkitekt
Paradis Interiørarkitekter arkitekt
Paradis Interiørarkitekter arkitekt
Paradis Interiørarkitekter arkitekt