PROSJEKTER ARKITEKTUR

Trenger du arkitekt?

Vi hjelper deg gjerne med utforming og evt. søknadstegninger av mindre tiltak slik som tilbygg, påbygg, bruksendring, flytting av inngangsparti, etablering av nye rom og fasader. Vi tegner også garasjer, hytter og mindre frittstående bygg samt. terrasser, balkonger mm.

Vi har ikke ansvarsrett, men kan utforme tegningen og gjøre klar søknaden for deg. Om det er tiltak du ikke selv kan stå som ansvarlig søker på har vi samarbeidspartnere som kan bistå.

Ta kontakt med oss på telefon 648 08 033 eller send oss en e-post på post@paradisinterior.no så kan vi avtale et uforpliktende møte og kartlegge mulighetene du har på din eiendom og hva som er søknadspliktig.

Her kan du lese anmeldelser om oss på Facebook.

Her kan du lese anmeldelser om oss på Google.

Pt. jobber vi bl.a. med:

  • Ny planløsning, fasadeendringer, tilbygg, ny carport og bod samt. uteområder, enebolig i Asker.

  • Ny planløsning, fasadeendringer, påbygg, terrasser og ny garasje, enebolig i Hyggen.

  • Ny hytte i Svelvik.

  • Tilbygg hytte i Svelvik.

  • Fasadeendringer og etablering av uteområder og ny adkomst fra parkering til bolig, enebolig i Asker.

  • Påbygg, enebolig i Oslo.

Strømmveien373_2 kopi.jpg

 

Ny hytte i Svelvik.

Eier kjøpte nabohytten til en hytte vi har tegnet tidligere og ønsket et lignende uttrykk men i mindre format og tilpasset terreng. 

Eksisterende hytte skulle rives, og ny hytte ønsket de å sette opp et annet sted på tomten for å utnytte sol-lyset maksimalt og også få enklere adkomst. Eksisterende anneks ønsket eier å beholde.

Her har vi også laget søknadstegninger til kommunen og står for arkitekturprosjekteringen. Hytten er nå godkjent i kommunen og klar for byggestart.

Picture1.jpg

 

Tilbygg, tomannsbolig Drammen.

Eier ønsket å endre planløsningen og å bygge på for å få plass til et ekstra soverom.

Her er det tegnet inn et tilbygg som gir tak over inngangspartiet og rommer to soverom og et garderoberom. I tillegg har de fått en deilig takterrasse over som gir flott utsikt over byen.