Kjøkken, Asker

Kjøkkenet skulle renoveres og oppdragsgiver ønsket bistand til å se på mulighetene med planløsning, overflater, materialer og belysning. Vann og strøm skulle ikke flyttes, men de ønsket å åpne mer mot stuen og dør mot gang skulle blendes. Kjøkkenbordet ble fjernet, og i stedet laget vi plass til en person på en liten barkrakk ved vinduet. Familien hadde behov for mere oppbevaring og større benkeplass, og innredningen er optimalisert for dette. 

Ved å velge ett helt sort kjøkken, med sorte benkeplater og sorte fliser kommer de få fargene som er i rommet til sin rett, og kjøkkenet får ett dempet uttrykk som gjør at det lettere henger sammen med stuen for øvrig.

Vi synes det har blitt kjempelekkert!

Foto: Espen Groven/ Exposure Studio.

Paradis Interiørarkitekter kjøkkendesign Asker
Paradis Interiørarkitekter kjøkkendesign Asker
Paradis Interiørarkitekter kjøkkendesign Asker
Paradis Interiørarkitekter kjøkkendesign Asker
Paradis Interiørarkitekter kjøkkendesign Asker
Paradis Interiørarkitekter kjøkkendesign Asker