top of page

Vi elsker tapeter!


Vi vil gjerne slå ett slag for tapeter i dagens blogg!

På prosjekter møter vi ofte skepsis når vi foreslår å tapetsere istedenfor å male, da maling er ett naturlig førstevalg for mange av oss. Maling fungerer supert mange steder, så det er ikke noe enten eller, men tapet evner ofte å tilføre mer tekstur og dybde i overflater enn maling gjør om man velger riktig.

Det finnes så enormt mange ulike tapeter å velge mellom, både ensfargede og mønstrete, og du kan tapetsere en vegg eller hele rommet –avhengig av type tapet og mønster.

Om du velger en tapet av god kvalitet er den også enklere å sette opp. Den er ofte tykkere enn billige alternativer og om den i tillegg har fiberbakside kan du rulle limet rett på vegg og henge tapetet rett opp.

Det største argumentet mot tapet er ofte at man ikke bare kan male over når man blir lei, men om du tenker nøye gjennom farger og evt. mønster før du setter i gang skal du kunne leve med den tapeten lenge. Hvem har lyst til å male og pusse opp hele tiden uansett?

Her ser du noen av våre tapet-favoritter nå:

Lykke til med prosjektet! Og husk at om du trenger hjelp bistår vi deg gjerne:-)

Kjenner du noen som skal pusse opp og vurderer tapet på sitt prosjekt? Tips og del gjerne under.

bottom of page