top of page

Oslo Design Fair 2020


Modena Fliser

Onsdag 22. januar - fredag 24.januar 2020 braket det løs på Lillestrøm med årets første interiørmesse. Vi tok turen innom for litt visuelt påfyll, og det var mange høydepunkter. Fra vakre trendutstillinger til inspirerende stander.

Tendensutstillingen var i år et sammarbeid mellom designstudioet Vera Kyte, Kirsten Visdal og kunstner Andreas Siqueland. Vakre installasjoner, med spennende fargekombinasjoner og materialer. Bidragsytere på messen var Tarkett, Norema, Formfin, Kvadrat, Modena Fliser, Heymat, Pure & original, Ege Carpet, vestre, Areco, Hageland lillstrøm og Formfin.

 

Marianne Pfeffer hadde egen stand hvor hun hver dag lagde inspirerende kaker. De er alle som små kunstverk og smakte også utrolig godt. @sweet.n.pfeffer

Marianne stylet også flere trendbord, med deilige kombinasjoner av farger og materialer.

 

Det var mange flotte utstillerstander.

Her er et lite utvalg.

Uno Studio

Modena Fliser

Kristina dam Studio

Lykke blomster

 

bottom of page