top of page

Hipp hurra for Hilde 🎂

Denne uken har Hilde hatt bursdag, og det synes vi at må feires:-).

Hilde har vært en del av teamet vårt siden 2018, og omtales som "poteten" vår, som egentlig er ganske betegnende på hva hun gjør hos oss. Hun har ansvaret for markedsføring, for at kontoret ser ryddig og fint ut, hun sørger for at vi har mat i skapene og lager deilig lunch på onsdager når vi har felles lunch og kontormøte. Hilde er nemlig utrolig god til å lage mat!I tillegg er det Hilde som lager alle tilbud på produkter som sendes ut hos oss. For å forenkle prosessen på prosjekter er det nemlig mye som kan bestilles direkte fra oss, slik at kundene slipper å bruke tid på å hente inn priser og bestille fra ulike steder. Vi har en super sydame, slik at alt av tekstiler som skal sys kan bestilles gjennom oss og vi kan bestille parkett, belysning, tepper, tapeter, flis mm.

Alle disse tilbudene som sendes ut er det Hilde som sitter med, og det er også hun som holder tråden i alle bestillinger vi har til enhver tid. Om du lurer på når varene dine kommer, er det Hilde du skal snakke med, hun har oversikt:-). Heldigvis er hun glad i skjemaer og lister, det kommer godt med.Hos oss er det også Hilde som har ansvaret for HMS, og den oppgaven har hun tatt så bokstavelig at hun har skaffet seg en ekstra medhjelper til dette, en liten firbent trivsels-spreder som er med på kontoret stort sett hver dag. Den firbente medhjelperen heter Emma, og er overlykkelig over å se oss alle etterhvert som vi kommer på jobb (Hilde og Emma er nemlig morgenfugler og er på plass kl.07!).
På bursdagen sin hadde Hilde fri (vi har nemlig fri med lønn som bursdagsgave), så dagen ble feiret med kake onsdag 🍰. Gratulerer så mye med dagen din Hilde, vi håper du hadde en fin feiring:-).


Bursdagsklem fra oss:-).

Comentarios


bottom of page