top of page

Visste du at du kan bestille mye av det du trenger til oppussingen gjennom oss?


Som en ekstra tjeneste til våre kunder, lager vi tilbud på de produktene og materialene som Kristin og Sara har beskrevet på prosjektet.

Dette forenkler prosessen for deg, slik at du slipper å bruke tid på å hente inn priser og bestille fra ulike steder. Og du kan heller bruke tiden din på selve oppussingen.


Her er et eksempel på en overflate plan på et prosjekt Kristin har hatt. Til denne kunden har jeg hentet inn priser på tapet, gardiner, løse puter, gulvteppe og puff.


 

Så fort Kristin eller Sara er ferdig med overflate og materialplanen, møbleringsplan eller belysningsplan setter jeg i gang med å hente inn priser fra de forskjellige leverandørene, på fliser, belysning, parkett, tekstiler, tapeter, tepper og møbler mm.


 

Alle prisene skriver jeg inn i et tilbudsskjema og sender det over til deg. Alle tilbudene våre er gyldige i 30 dager.


Ønsker du å bestille, lager jeg en faktura ,og så fort den er betalt settes varen i bestilling.

Jeg følger så opp bestillingen, avtaler levering og holder deg underrettet i underveis dersom det skulle dukke opp forsinkelser. På større prosjekter har jeg ofte kontakt med entreprenøren, og avtaler direkte levering med de, slik at de kan planlegge i forhold til når f.eks flisen blir levert osv.


Bilde over er et eksempel på hvordan tilbudsskjema vårt er satt opp, med all informasjon du trenger.


 

Når varene du har bestilt kommer til oss, tar jeg kontakt med deg og avtaler om du ønsker å hente det selv hos oss, eller om vi skal få det sendt med budbil.

Noen av varene vi bestiller blir også sendt direkte hjem til deg.


På bilde over ser du produkter som vi ofte bestiller for kundene våre. Tepper, puff, puter og noe møbler. 

Har du planer om å pusse opp, og du ønsker hjelp med å finne en god planløsning eller du trenger hjelp med farger og materialer, er det bare å ta kontakt.

Vi hjelper deg gjerne:-)

Comments


bottom of page