top of page

OM PARADIS INTERIØRARKITEKTER

 

17934826232065414.webp

 

 

Paradis Interiørarkitekter eies og drives av meg, Kristin Bjørkavåg

Jeg har arbeidet som interiørarkitekt siden jeg var ferdig utdannet med en BA i Furniture Design fra Univercity of Central England in Birmingham sommeren 1999 og elsker jobben min! 

 

I snart 25 år har jeg arbeidet med alt fra mindre detaljeringer i interiør til hagedesign, fasadeendringer, tilbygg og ombygg. Det gir erfaring og faglig tyngde. Jeg har også tre barn og har god kunnskap om boligens bruk fra småbarnsliv til store barn og hvordan boligens behov endres gjennom de ulike livsfasene.

 

Paradis Interiørarkitekter arbeider med et bredt spekter av prosjekter og bruker dagene på det vi liker best:

Å skape funksjonelle, inspirerende og personlige løsninger inne og ute for privatkunder og bedrifter. 

Kontoret har holdt til i Asker siden 2015, og det passer perfekt da hovedvekten av prosjektene mine er i Asker og Bærum,

Oslo-området, Drammen, Kongsberg og Vestfold.

Kontoret holder til i Kontorhuset i Asker, og tar i mot kunder etter avtale. 

Veldig mye av kommunikasjonen med kunder og potensielle kunder foregår i dag over nett, noe som ofte også gjør det enklere for kunder å få til møter i en hektisk hverdag. 

På nye prosjekter tar vi alltid en befaring hos kunde (så langt det lar seg gjøre), og møter om farger og materialer tas hos oss i Asker. Her er det viktig å kunne se og kjenne på tekstiler og flis. Øvrige prosjektfaser kan tas på Teams om det er ønskelig.

Paradis Interiørarkitekter er opptatt av miljøet, også med fokus på levetider og kvalitet.

Vi ønsker å fremme løsninger som kan leve lenge. Gode og gjennomarbeidede løsninger, det å velge rette materialer og farger, kvalitet i produktene som skal inn, og å styre unna de raskeste trendene gir lang levetid på rom og produkter.

En positiv bi-effekt av det er at du kan kose deg i mange år før du må gjøre noe igjen:-).

Jeg har også valgt å leie meg inn i et felleskap der vi deler mye med hverandre, og dermed forbruker mindre areal og energi.

Kontoret ligger rett ved togstasjon og bussholdeplass om du reiser kollektivt, og vi jobber hjemmefra når vi kan for å kjøre mindre.

Ta gjerne kontakt på telefon 94181405 eller send en e-post på post@paradisinterior.no 

Om du ønsker å bestille et møte direkte i kalenderen kan du gjøre dette HER.

Om du ønsker bistand og bor langt unna har jeg god erfaring med å ta prosjekter på Teams og Facetime.

 

bottom of page