FASTPRIS-PAKKER, PRISER OG BETINGELSER

Vi vet at våre tjenester er en del av et totalbudsjett, og har derfor laget noen ulike fastpris-pakker på ulike tjenester som gir forutsigbarhet og forenkler oppgaven med budsjettering. Om prosjektet ditt ikke passer inn i en av våre fastpris-pakker kan vi allikevel ofte lage et fastpris-tilbud skreddersydd dine behov om du ønsker det. Ved totalrenovering gjelder ofte "full pakke" med tillegg for fasadetegninger, terreng, situasjonskart og søknadstegninger.

 

Ønsker du heller hjelp på timesbasis er det også helt fint. Vår timepris mandag til fredag mellom kl. 08-16 er 1400 kr. inkl. mva. for prosjekter over tid. Ønsker du en drop-in time for litt innspill er timeprisen 2.100 kr. inkl. mva.

Ønsker du å avtale et møte slik at vi kan lage et tilbud til deg? Send oss en e-post eller ring oss på telefon 648 08 033 så finner vi en tid som passer.

Vi har lang erfaring i alle typer prosjekter, og er ikke avhengige av befaring for å lage et tilbud til deg. Om du tar noen bilder av boligen, og tar med tegninger (om du har) er det nok underlag for oss.

Vi har derfor gratis første møte på kontoret, men om du ønsker at vi tar en tur til deg vil det faktureres 500 kr. inkl. mva for kjøring.

 

Ved signert fastprisavtale over 20.000 inkl.mva tar vi en gratis befaring der det er mulig, før oppstart.

Har du et mindre prosjekt og ønsker at vi tar en tur hjem til deg og gir deg veiledning på stedet? Fastpris på dette er 5.300 kr. inkl. mva. Dette inkluderer reise og to timer konsultasjon med interiørarkitekt.

FASTPRIS-PAKKER:

 

Komplett interiør-prosjekt full bolig.

Fra 70.300 til ca. 190.000 kr inkl. mva.

En gjennomsnittlig enebolig: 129.000 inkl. mva.

Dette er en komplett pakke for hele boligen, og inkluderer planløsning, forslag til farger, materialer, møbler, tekstiler og belysning. Tegninger til håndverker, møter på kontoret samt. en befaring er også inkludert.

 

Komplett belysningsplan full bolig.

Fra 14.490 til ca. 45.000 kr inkl. mva.

Å planlegge belysningen er avgjørende for å sikre en god og riktig lyssetting. Dette er en pakke med komplette og målsatte belysningsplaner for alle rom, med beskrivelse av armaturer. Tegninger til håndverker, møter på kontoret samt. en befaring er også inkludert.

 

Komplett overflateplan full bolig.

Fra 20.160 til ca. 55.000 kr inkl. mva.

En helhetlig overflateplan er viktig for å sikre riktig og helhetlig bruk av farger og materialer i boligen. Denne pakken inkluderer en komplett farge- og materialplan for alle vegger, gulv og himlinger i hele boligen. Tegninger til håndverker, møter på kontoret samt. en befaring er også inkludert.

 

Fasadeendringer.

Fra 2.400 til ca. 16.800 kr inkl. mva.

Fasadeendringer med eksisterende fasade markert. Fasadene tegnes i 3D slik at får et godt inntrykk av hvordan boligen vil bli. Tegninger til håndverker, møter på kontoret samt. en befaring er også inkludert.

Tegningene kan brukes mot kommunen til søknad eller melding.

 

Komplett interiør-prosjekt et rom.

Fra 8.190 til ca. 35.000 kr inkl. mva.

Dette er en komplett pakke for et rom, og inkluderer planløsning, forslag til farger, materialer, møbler, tekstiler og belysning. Tegninger til håndverker, møter på kontoret samt. en befaring er også inkludert.

 

Komplett møbleringsplan full bolig.

Fra 22.050 til ca. 55.000 kr inkl. mva.

Pakken inneholder en komplett møbleringsplan for boligen, med beskrivelse av møbler med merke, navn, mål, tekstiler og materialer. Disse tegningene kan brukes for å hente inn tilbud hos ulike leverandører og forenkler prosessen. Møter på kontoret samt. en befaring er også inkludert.

 

Komplett planløsning full bolig.

Fra 21.420 til ca. 50.000 kr inkl. mva.

En god planløsning er ofte starten på et vellykket prosjekt. Her utforsker vi boligens muligheter før endelig planløsning landes. En grov møbleringsplan er også med her for å sikre en optimal løsning. Tegninger til håndverker, møter på kontoret samt. en befaring er også inkludert.

 

Komplette tegninger til byggesøknad.

Fra 26.600 kr inkl. mva.

Komplette tegninger inneholder planer, fasader, snitt, situasjonskart og utomhusplan.

Tegningsunderlag som må kjøpes inn (situasjonskart og digitalt terreng) kommer i tillegg.

  • Pakkene forutsetter at det finnes korrekte tegninger som dwg eller pln-fil (digitale tegningsfiler) som kan brukes.

  • Pakkene inkluderer forslag til løsninger, og tegninger av disse. Fysiske møbler, belysning, tapeter etc. er ikke inkludert.

  • Alle møter på kontoret mellom 0800-1600 på hverdager og all kommunikasjon er inkludert i pakkene.

  • For møter etter kl.1600 på hverdager faktureres det med 2.100 kr. inkl. mva. pr. time både på fastpris og time-baserte oppdrag.

  • For møter lørdag og søndag faktureres det med 2.800 kr. inkl. mva. pr. time både på fastpris og time-baserte oppdrag.

  • Prosjektledelse er ikke inkludert i pakkene.

  • For våre oppdrag gjelder våre standard betingelser. Disse finner du som pdf-er under.

HER FINNER DU OSS: 
Meierisvingen 2, 2.etg.
1383 Asker
 
E-post: post@paradisinterior.no
Telefon: 648 08 033
2 min. å gå fra Asker Stasjon.
Parkering i U.etg med heis opp til oss i 2.etg.
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright: 2015 Paradis Interiørarkitekter. Meierisvingen 2, 1383 Asker. Tel: 648 08 033. E-post: post@paradisinterior.no