top of page

Vi har flyttet!


PUH! Nå blir det godt med litt vinterferie! Disse to siste ukene på kontoret har vært hektiske så det blir godt med en pust i bakken.

Vi har nemlig flyttet OG fått en ny interiørarkitekt på kontoret!

Vi har ikke flyttet langt altså, kun en etasje ned i lokalene, men det har medført en omfattende ommøblering og vi har fremdeles ikke kommet helt i orden. Vi mangler litt belysning, tepper, detaljer og noen møbler. Møblene kommer heldigvis om etpar uker, og resten får vi ta litt etter litt. Vi har fått en etasje for oss selv og det er deilig :-). Vi håper det vil oppleves som ett hyggelig sted å stikke innom for kundene våre også, nå som vi har alt av materialprøver ol i umiddelbar nærhet. Her er det rom for å boltre seg i farger og materialer!

Skilt på fasaden har også endelig kommet på plass etter en langtrukken søknadsprosess, så nå bør alle finne oss enkelt og det er vi veldig glade for. Vi har til og med en egen inngang fra baksiden av huset for de som liker å gå bakveien;-).

Til sist, men absolutt ikke minst, har Christine Charlotte Aas begynt hos oss. Hun er utdannet interiørarkitekt fra Kunsthøgskolen i Oslo med en Bachelor i Interiørarkitektur og Møbeldesign, og er ett flott tilskudd til kontoret. Det er også en stor fordel at vi har noen på kontoret så og si hele tiden slik at vi er mer tilgjengelige for dem som stikker innom.

I uken som kommer er Kristin borte fra kontoret Onsdag, Torsdag og Fredag på vinterferie, men Christine holder fortet. Hun er fremdeles ikke helt inne i alle prosjekter, men lærer raskt!

Vi holder også på å oppdatere nettsiden vår så følg med:-).

bottom of page