top of page

Tapetnyheter


Tapetnyheter

Ønsker du er liten oppgradering i stuen eller på soverommet ditt før jul? Da er tapet en god løsning, og er du litt handy er dette noe du kan gjøre selv. Vi har akkurat fått inn nye vakre tapetbøker og her finner du litt inspirasjon.

Pearwood

Pearwood er Cole & Son sin nyeste kolleksjon og er full av vakre tapeter. Her får også flock en renesanse og Fanfare som er på bildet over gjør seg ekstra godt med flock. Det gir en ny dimensjon til tapetet.

Pearwood Collection - Cole & Son

 

For noen uker siden fikk vi nye tapeter fra Borge sin egen kolleksjon Panthera Dette ble raskt en favoritt hos oss og kundene våre, og den er allerede på plass på soverommet til Kristin og hos flere av våre kunder.

Panthera - Borge

 

Van Gogh De kjente kunstverkene til Van Gogh som vi alle kjenner, ble tidligere i høst lansert som en tapet kolleksjon. Van Gogh tapetene er en fargerik og vaker hyllest til kunstneren, og er laget i samarbeid med Van Gogh museet i Amsterdam.

bottom of page