top of page

God jul🎅


Nå er det endelig jul, og vi gleder oss til kos med familie og venner.

Og ikke minst skal vi slappe av, for 2 januar skal vi nemlig flytte! Da får vi noen intense dager med bæring av materialprøver og montering av møbler (verken fliseprøver, tapetbøker eller Ikea-skap er spesielt lette;-) slik at vi er klare til å starte opp igjen mandag 6 januar i nye lokaler midt i Asker sentrum! Vi har trivdes veldig godt i lokalene våre på Hvalstad, men gleder oss til å komme inn til sentrum og til å få litt forandring:-). Fristed arkitekter blir også med, så vi fortsetter det gode samarbeidet vi har med dem, men nå blir vi i samme etasje, så det blir ekstra koselig. Så fra 6 januar finner du oss i 2.etg. i Meierisvingen 2 i Asker. Vi deler faktisk takterrasse med Ask Interiør, så det blir utrolig flott 😄

Kul julepynt fra Eske Interiør

Men før vi tar fri og setter i gang med flyttingen vil vi gjerne takke for et utrolig flott år. Vi har blitt kjent med så mange hyggelige folk og fått lov til å være med på over 100 morsomme prosjekter! Tusen, tusen takk for det!

Så ønsker vi alle en riktig god og fredfylt jul og gleder oss til et nytt år med hyggelige folk og spennende prosjekter.

Stor juleklem fra Hilde, Maria og Kristin.


bottom of page