top of page

Jotun har lansert nye farger 😍

Det er alltid gøy med forandring, og Jotuns lansering av nye farger er alltid spennende. Jotun er flinke til å lage gode farger som kan vendes i ulike retninger, og som er tidløse uten å bli kjedelige.

Fargeinspirasjonen deles i 4 ulike kategorier:

1: VARME, RUSTIKKE NYANSER. Denne fargepaletten er inspirert av ulike kulturer, mat og reise, og har 4 nye, varme og lune farger i paletten, sammen med noen "gamle" som er hentet frem igjen og som er lekre i kombinasjon med disse nye fargene.

Temaet for årets fargekart er å gjenoppdage farger fra arkivet og sette dem sammen med nye farger -
2: DEMPEDE NYANSER AV DRØMMEAKTIGE PASTELLER.Denne paletten er både litt retro og fremtidsrettede, og har spennende fargekombinasjoner i ulike blå-grønne, gule og sandfarger. Superlekker!3: LUFTIGE BLÅTONER OG DEMPEDE FARGER.Her er det farger inspirert av norsk natur med skurte svaberg, hav og kystlandskap. Denne paletten har noen nydelige blåfarger og beige-grå farger.


4: MYKE NØYTRALER OG DISKRETE NYANSER.Dette er en vakker palett som er ren og minimalistisk. Og hvor det er ekstra viktig å leke med typer maling, glansgrader og kombinasjoner. Fargene er rolige, grå-greige farger, litt gyldne, og superfine. Er det ikke masse lekre farger? Vi i Paradis Interiørarkitekter bruker mye farger -ikke skrikende og sterke farger, men mye støvete farger som er ment for å vare. Og vi kaster oss ikke på trender. Men inspirasjon er alltid velkomment, og det er utrolig fint å få noen påminnelser om farger man har glemt litt også, men som har eksistert i mange år. Og det er veldig gøy med nye og litt uvanlige fargekombinasjoner! Vi skal fortsette å fargesette prosjektene våre og gleder oss til en fargerik høst  🎨 😊

PS! Alle bildene til dette nyhetsbrevet er hentet fra Jotun.


Comments


bottom of page